— messiahfqex162

12 sfaturi utile pentru a face sex

BDSM: trucuri pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi – atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza sugestii si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent – ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier – acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartamentul. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai important BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil – in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este complet cat tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de normal lenjerie, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou rol si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet si, de asemenea, specializate magazine furnizati o mare optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da dat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta – aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus cincizeci la suta posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele joc dominanta precum si intrare, o siguranta este foarte esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este cu adevarat esential sa alege un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul si acel legat de sex – cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece belows ar putea fi adesea inchis.

Fara rusine

BDSM este o speciala practica care solicita o masiva cantitate de conteaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, astfel incat tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu verifica aici ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm– si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself – indiferent daca ramane in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.

Recent Comments

  Archives

  Categories

  0 comments
  Submit comment

  You must be logged in to post a comment.

  site by bcz