— messiahfqex162

Responsabil pentru un buget de film porno? 10 moduri groaznice de a-ți cheltui banii

BDSM: sugestii pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi – atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent – ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier – acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, atunci puteti absolut incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin apartamentul. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga – in special in piele naturala si, de asemenea, latex. In mod firesc, este complet pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Spre deosebire de normal lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou rol precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, net si, de asemenea, specialitate magazine oferiti o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta – aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte eveniment invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate celelalte rol joaca acele utilizare proeminenta si intrare, o siguranta este extrem de important. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de actual disconfort, este cu adevarat important sa stabiliti un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un indicator pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual – cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara mila

BDSM este o distincta metoda care are nevoie o mare cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Vizitați acest site Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si alege: ceea ce te apropie de orgasm– si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax on your own – indiferent de daca este in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire design si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.

Recent Comments

  Archives

  Categories

  0 comments
  Submit comment

  You must be logged in to post a comment.

  site by bcz