— messiahfqex162

5 viță de vie despre relațiile cupluri pe care trebuie să le vedeți

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi – atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi idei si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent – ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms – Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi obisnuit cu. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier – acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut incercati cateva mai mult Post excelent de citit dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, ca recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in voga – in special in piele naturala si. In mod firesc, este complet cat tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM utilizeaza sansa de a lua pe un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net si, de asemenea, specializate magazine dati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte – aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, redus jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte rol joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, intrare, o siguranta este foarte vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este intr-adevar esential sa decide un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a renunta orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul care sexual – cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece subs poate fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este o speciala metoda care solicita o semnificativa cantitate de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu precum si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe al saselea sens si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm– si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM idei: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself – indiferent daca este in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.

Recent Comments

  Archives

  Categories

  0 comments
  Submit comment

  You must be logged in to post a comment.

  site by bcz